Rugårdsvej 130E 5000 Odense C
0045 61743864
Fotograflailastiglarsen@gmail.com

Større børn

Det er altid en fornøjelse at fotografere de halvstore og store børn. Nogen har idéer og synes det er sjovt at agere lidt. Andre er mere reserverede, hvilket de skal have lov til. Jeg forsøger hver gang at fange det enkelte barns personlighed og fastholde det i et personligt portræt.

Billeder behøver ikke altid tages i studiet. Kontakt fotografen på forhånd, hvis der ønskes udendørs billeder. Så ser vi, hvad der kan lade sig gøre. Jeg har fx. masser af fin natur bag studiet. Eller som her, også en location nær studiet, lidt mere rå. Som udgangspunkt tager jeg ikke ekstra for udendørs billeder. Kun hvis der ønskes en særlig location, hvor jeg skal køre langt, tager jeg ekstra.
Jeg elsker årstidernes skiften. Selv om det er meget afhængig af vejret. Som her, en dejlig sensommerdag, der skiftede mellem høj sol, skyer (det bedste for fotografen) og meget kraftige regnskyl.


Billeder behøver ikke altid tages i studiet. Kontakt fotografen på forhånd, hvis der ønskes udendørs billeder. Så ser vi, hvad der kan lade sig gøre. Jeg har fx. masser af fin natur bag studiet.
Taget lige bag studiet.