Rugårdsvej 103E 5000 Odense C
0045 61743864
Fotograflailastiglarsen@gmail.com

Priser

 
 
 
Print:
Priserne starter ved kr. 350,- (for 1 stk. print 13×18 cm). 
Komplet prisliste klik her:
 
Se også under fanen ‘Tilbud’. Der er penge at spare ved at tage et pakketilbud – eller måske en måneds- eller kvartalsfotografering af baby.

Personaleportrætter til brug på fx hjemmesider (kun for firmaer): Fotografering inkl. portræt Kr. 670,- + moms. Flere portrætter i samme shoot: 10% rabat. Portrætterne redigeres og leveres efter aftale, så de passer til den hjemmeside, hvor de skal bruges.

Profilbillede til ansøgninger, LinkedIn m.v. (kun for private):
Fotografering inkl. 1 profilbillede: Kr. 599,-

Bryllupsfotografering kr. 4.000,-

Tilbuddet inkluderer: Fotosession i.f.b.m. vielsen. Jeg kommer og tager billeder i og udenfor kirken lige efter vielsen + evt. fotografering på en smuk lokal location, vi udvælger sammen. 
Er kirke/rådhus og/eller location længere end 10 km fra studiet koster det kr. 4,00 pr. kilometer.
I får alle billederne digitalt. Heraf udvælger vi sammen 10 billeder, I ønsker særlig redigering af. Fx billeder, der skal printes i stor størrelse. Disse 10 udvalgte billeder gemmer jeg altid en sikkerhedskopi af for jer. ‘På en sky’.
Der gives 1/2 pris på print af bryllupsbilleder. 
Ønsker I bryllupsfotografering bedes I kontakte fotografen på telefon 6174 3864, eller på mail til: fotograflailastiglarsen@gmail.com, da bryllupsfotografering ikke kan bookes elektronisk ligesom andre mine andre fotograferinger. 
Depositum kr. 500,- betales ved booking. Gives ikke retur!

Måneds- og kvartalsfoto:
Se under fanen ‘Tilbud’