Rugårdsvej 103E 5000 Odense C
0045 61743864
Fotograflailastiglarsen@gmail.com

Fotografen

Anmeldelser:⭐⭐⭐⭐⭐

Facebook anbefalinger

Det ville glæde mig overordentligt at se se dig/Jer i mit dejlige, nye fotostudie i Pakhusgården, Rugårdsvej 103E i Odense.
Jeg er kendt for at skabe levende, glade og naturlige portrætter af baby, børn, familier, gravid, profilbilleder, boudoir, nudeart m.m. Mit studie giver rige muligheder for anderledes og varierede billeder. Huset er i tre etager og der er et fantastisk lysindfald, der kan udnyttes til billeder taget med naturligt lys, hvilket giver et helt andet udtryk end billeder taget med fotolamper.
Derudover tager jeg også billeder on location efter aftale. Fx ligger der en skov lige bag studiet: Åløkkeskoven.
Jeg kommer også meget gerne ud til din virksomhed og laver billeder dér hvor I arbejder, hvilket giver nærvær og troværdighed på jeres hjemmeside etc.

Ikke mange er bevidste om, hvordan man smiler. Dette gælder både børn og voksne. 

Et portræt er som et visitkort. Det skal være enkelt og afspejle personligheden. Alle behøver ikke nødvendigvis at smile og se direkte ind i kameraet på alle billeder. Men et blik, der er fokuseret er bare mere interessant. Det kan fx være det lille barn, der smiler ud til mor, der står skråt for fotografen, og man kan tydeligt se glimtet i barnets øjne. Eller interessen for de ting/rekvisitter, jeg giver det lille barn at ‘pille ved’. Små børn er meget bedre til at pille ved ting end til at sidde stille og smile pænt, ’så mormor kan få et fint billede’.

Min baggrund, før jeg i 2014 kastede mig ud i at fotografere som hovedbeskæftigelse, er mange år som grafiker på flere større og mindre reklamebureauer. Her har jeg lært at forholde mig til billeder og alt det, de kan fortælle. Et billede siger mere end tusind ord.

Fotograf Laila Stig Larsen