Rugårdsvej 103E 5000 Odense C
0045 61743864
Fotograflailastiglarsen@gmail.com

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering kr. 4.000,-

Tilbuddet inkluderer: Fotosession i.f.b.m. vielsen. Jeg kommer og tager billeder i og udenfor kirken lige efter vielsen + evt. fotografering på en smuk lokal location, vi udvælger sammen. 
Er kirke/rådhus og/eller location længere end 10 km fra studiet koster det kr. 4,00 pr. kilometer.
I får alle billederne digitalt. Heraf udvælger vi sammen 10 billeder, I ønsker særlig redigering af. Fx billeder, der skal printes i stor størrelse. Disse 10 udvalgte billeder gemmer jeg altid en sikkerhedskopi af for jer. ‘På en sky’.
Der gives 1/2 pris på print af bryllupsbilleder. 
Ønsker I bryllupsfotografering bedes I kontakte fotografen på telefon 6174 3864, eller på mail til: fotograflailastiglarsen@gmail.com, da bryllupsfotografering ikke kan bookes elektronisk ligesom andre mine andre fotograferinger. 
Depositum kr. 500,- betales ved booking. Gives ikke retur!

Jeg elsker at lave de billeder, der er værd at printe i stort format og indsætte i bryllupsbogen som et helt unikt minde om en ganske særlig dag. Dette må efter min mening ikke overlades til ‘en ven af familien’. Denne ven kan derimod fint tage billeder under festen. Disse festbilleder skal alligvel ikke forstørres og hænges op på væggen, hvor de hænger de næste mange, mange år.